Acidofilní broskvové řezy

29. března 2015 v 20:39 | Klára Hrbáčová |  Buchty
Ahoj. Toto je porvní recept na této stránce tak doufám, že se vám bude líbit a hlavně chutnat.
Pro milovníky broskví. :)

Budete potřebovat:
  • 35 dkg hladké mouky
  • 20 dkg cukru krupice
  • 1 lžička mleté skořice
  • 1 lžička jedlé sody
  • 2-3 lžičky kakaa ( podle chuti )
  • 1 celé vejce
  • ½ l acidofilní mléko
  • 2 dcl oleje
  • broskvový kompot
Na polevu budete potřebovat:
  • 2 tyčinky kaštanů ( čokoláda )
  • 1/2 hořké čokolády na vaření
  • 1 lžíce másla ( rozpuštěného )
  • pak do vlažné vody zamíchat 1 zakysanou smetanu
Postup:
Do velké mísy dáme všechno sypké, všechno dobře promícháme. Přidáme zbylé suroviny. Pořádně promícháme. Na plech s pečícím papírem nalijeme ¾ těsta, poklademe broskvemi a přelijeme zbytkem těsta. Dáme péct do vyhřáté trouby na 175 st.asi 30 minut.Podle vaší trouby. Párátkem zkoušíme, jestli je buchta hotová. Po schladnutí naneseme polevu a necháme ztuhnout.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Líbí se ti tato stránka ?

Ano 88.5% (23)
Ne 11.5% (3)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama